Posted on Geef een reactie

Chelsea Boots in de zomer

chelsea-boots

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen of laarzen voor de zomer? Probeer dan eens een Chelsea boot! Deze typisch engelse schoenen zijn erg veelzijdig en zeker geschikt voor komend seizoen. Je kan ze perfect combineren met bijvoorbeeld strakke zwarte skinny jeans en een jack, maar komen ook goed uit onder een mooie trenchcoat!
Chelsea boots zijn er zowel met als zonder hak te vinden en met verschillende bewerkingen. Hou je meer van gespjes en studs? Geen probleem! De Chelsea boots zijn in enorm veel variaties verkrijgbaar.

De Chelsea boots zijn in alle kleuren en materialen verkrijgbaar, maar welke zijn nou perfect geschikt voor de zomer? Hier volgt ons advies!

  • Bruin suède is perfect voor een outdoor, landelijke look (probeer je schoenen wel uit de regen te houden! ;))
  • Zwart is dé perfect kleur voor een urban look.
  • Roodbruin (Burgundy) valt te combineren met bijna elke outfit, een echte aanrader!
  • Lichtbruin kan een echte eyecatcher zijn, poets ze mooi op en ze zijn de perfect aanvulling op jouw outfit.
  • Exotische kleuren als blauw, groen, geel of prints zijn perfect als je een statement wilt maken met je schoenen.

Ook overtuigt van de veelzijdigheid van de Chelsea boot? neem dan eens een kijkje in de shop zodat jij goed gekleed de zomer tegemoet kunt gaan!

Posted on Geef een reactie

Chelsea Boots Inspiratie

Screen-Shot-2016-03-31-at-16.03.29
Heb je Chelsea Boots inspiratie of ideeën nodig over welke outfits goed combineren met welke schoenen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest! Wanneer je wilt weten welke mode in is en welke kledingcombinaties goed uitpakken ben je bij Pinterest altijd wel aan het goede adres.

Je kunt eenvoudig zoeken met filters, zoektermen en combinaties daarvan zoals ‘Chelsea Boots’ en ‘Skinny jeans’ samen met ‘How to wear’. Vervolgens krijg je een mooi visueel overzicht van combinaties van Chelsea Boots met skinny jeans. Je kan ook zoeken op kleur of seizoen, je krijgt altijd wel goede zoekresultaten! Wij zijn erg fan van Pinterest en hopen jou daar straks ook terug te zien!